Teco, o marca nascuta din pasiunea pentru traditie. Istoria sa incepe in 1991 cand inginerul agronom Gheorghe Bostan decide sa-si construiasca propria fabrica de conserve legume. Traditia industriei de profil din zona Tecuciului l-a ajutat sa gaseasca cea mai buna reteta, ce ulterior s-a transformat intr-un gust inconfundabil. Gustul si aroma produsului s-au datorat maiestriei oamenilor si a dorintei de a pastra traditia nealterata. In prezent, mustarul Teco este o marca de incredere, recunoscuta si apreciata in zona de SE a Romaniei. Promisiunea brandului: acelasi gust ca odinioara.
“Daca ar fi sa transport toate cerealele pe care le-am cultivat in viata mea, probabil mi-ar trebui 3 garnituri de tren din Tecuci pana la Timisoara” e una din vorbele preferate ale inginerului Bostan. Cu nume parca predestinat agriculturii, misiunea pe care si-a propus-o a fost sa livreze catre consumatori produse 100% romanesti exact cum se faceau odinioara. Pastrand traditia culinara romaneasca, oamenii de la Agricultorul aleg in fiecare an cu mare grija semintele de mustar ca apoi sa adauge apa, sare, otet, condimente si multa pasiune. Isi stiu meseria din familie. Parintii si bunicii lor au lucrat in industria de profil si au transmis din generatie in generatie talcul si secretele condimentelor.
Cucerind an dupa an noi piete, mustarul Teco duce mai departe traditia orasului in care s-a nascut, ajungand chiar pana in Italia. Specialistii in nutritie il recomanda pentru continutul generos de antioxidanti. Ei spun ca mustarul este chiar mai bogat decat fructele de padure in aceste elemente pretioase. Antioxidantii sunt substante care pot combate efectul factorilor care provin din mediu si care agreseaza organismul. Mai mult, este perfect in combinatie cu orice tip de carne rosie pentru ca atenueaza din consecintele nocive ale consumului acesteia.